maandag, juni 09, 2003

Uit : 'de Hoorngids'

Politie helpt vrouw: vrouw slaat agenten

Op vrijdagavond omstreeks 19.45 uur surveilleerde de politie in winkelcentrum de Huesmolen in Hoorn. In het winkelcentrum liepen een man en een vrouw. De vrouw duwde een kinderwagen. Op een gegeven moment gaf de man de vrouw een harde klap tegen het hoofd. Toen een van de politiemensen de man hierop aansprak werd hij door hem beledigd en bedreigd. Met assistentie van de andere aanwezige collega's kon de man worden aangehouden.
De vrouw liet zich hierbij ook niet onbetuigd. Zij reed met haar kinderwagen tegen de benen van een politiemedewerkster. Hierbij schold zij de agente voortdurend uit en uitte zij bedreigingen.
Ook de vrouw werd aangehouden. Tijdens hun aanhouding verzetten de 47-jarige man en zijn 41-jarige vrouw zich hevig. Beide verdachten werden voor verhoor overgebracht naar het politiebureau in Hoorn, waar zij in verzekering werden gesteld. Na verhoor zijn zij op zaterdag 24 mei weer in vrijheid gesteld. Het kind, dat zij bij zich hadden, werd door familie van de verdachten opgevangen.

Zondag 25 mei 2003 om 18:14 door Hans Stuijfbergen

grjoep